Marketing

Vanuit de eeuwige interesse om nieuwe dingen te leren, werden mijn werkzaamheden steeds grafischer. Op mijn 20e bouwde ik mijn eerste website, waarvoor ik zelf de graphics maakte, teksten schreef en afbeeldingen vergaarde. Dit bleef ik later doen als ondersteuning van mijn radioprogramma’s. Later kwamen social media en webshops.

Online

Met basiskennis van HTML en verschillende CMS-systemen op zak, heb ik op vele manieren websites gebouwd voor toepassingen als nieuwssites, privé- en zakelijke sites. Deze website is met WordPress gemaakt, maar ik kan ook overweg met Magento en Prestashop.

Content van mijn hand
is te zien op de websites van o.a. Haagse Honderd, Paard van Troje en Den Haag FM.

Beeld

De grafische kant trekt door de jaren heen steeds meer. Duidelijkheid en eenvoud zijn daarbij de kernwoorden. Even iemand van een foto verwijderen? Photoshop kent voor mij weinig geheimen meer. Folder of visitekaartjes nodig? Het icoontje van InDesign is zo gevonden. Verder weet ik hoe je een foto- of videocamera vast moet houden en teken ik soms.

 

Geluid

Vanuit radio en muziek ben ik altijd veel in aanraking geweest met microfoons en opname-apparatuur. Voor inspreekwerk, audiospots inclusief script en muziek of jinglepakketten werk ik met Apple Logic of Adobe Audition en kan vanuit huis snel leveren.

Mijn radiospots en vormgeving
waren te horen op o.a. Den Haag FM, Omroep West, FunX en Radio Decibel.

Rapportage en analyse

Voor plussen mag je me altijd wakker maken! Als je wil weten of het effectief is wat je doet, kun je niet om de cijfertjes heen. Dat geldt voor radio, websites, social media, printmedia… voor alles eigenlijk. Door rapportages op te stellen en analyseren heb ik meer dan eens het resultaat van alle inzet geoptimaliseerd.