Onze eerste vlog: Zou ouwe Hans thuis zijn?

Bericht van Jeroen Zwaan, 4 juli 2016

Leuk, zo’n blog, maar tegenwoordig heeft niet iedereen meer zin om hele stukken te typen – laat staan om hele stukken te lezen die iemand anders getypt heeft. Eigenlijk zijn blogs dus een beetje achterhaald.

De moderne variant is de videolog, ofwel vlog. Sinds een maand of wat volgt Bianca een aantal vlogs enneh… soms kijk ik de andere kant op, maar vaak kijk ik ook vrolijk mee. En hoe meer je er ziet, hoe meer het begint te jeuken om zelf ook eens een poging te wagen.

Tuurlijk, ik was al eens een seizoen op pad geweest voor Ramonaaa TV, maar verder heb ik me altijd vooral beziggehouden met schrijven, fotograferen en radiomaken. Dingen waarbij ik zelf veilig buiten beeld bleef. Toen het vakantiegeld kwam, hebben Bianca en ik allebei een camera gekocht en zijn we aan het filmen geslagen. Uit die comfort zone en in beeld dus. Na een paar weken oefenen is het eerste resultaat daar. En wat is er nou leuker dan om in onze eerste vlog je mee te nemen naar de dierentuin?

De bedoeling is om vanaf nu iedere zondag een nieuwe video online te krijgen. De eerste video vind je hier. Geef even een duimpje omhoog als je hem leuk vindt of abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de volgende vlogs.

Wat vind jij?