Ja hoor, de Haagse Honderd is weer van start!

Bericht van Jeroen Zwaan, 12 april 2016

In 2011 had ik een uitzending op Hemelvaartsdag, maar kreeg toen een mail dat iedereen die dag vrij was bij Den Haag FM en dat dat voor mij ook zou kunnen gelden. Mij leek het echter leuker om juist met zo’n dag iets bijzonders te doen op de zender.

Een jaar later was de eerste editie een feit, en met de vijfde editie in het vooruitzicht kunnen we zeggen dat de Haagse Honderd intussen een traditie is geworden. Dit jaar valt Hemelvaart samen met Bevrijdingsdag, dus wijken we met de Haagse Honderd uit naar Tweede Pinksterdag.

De stembus is sinds gisteren open en blijft dat tot 11 mei. Zojuist heb ik een blog op de website van de Haagse Honderd gezet met mijn tips voor dit jaar. Je vindt ‘m hier:

http://www.haagsehonderd.nl/hh/?p=2678

Wat vind jij?