Hij gaat lekker in de Haagse Honderd

Bericht van Jeroen Zwaan, 17 april 2015

14 mei is het weer zo ver: de Haagse Honderd op Hemelvaartsdag. Afgelopen zondag een eerste bijeenkomst met het team waarmee we de uitzending maken gehad. Maandag was het dan zover: de stembus ging open.

De laatste maanden ben ik hard bezig geweest met voorbereidingen. In december bouwde ik een website voor de Haagse Honderd, die naadloos aan moest sluiten op die van Den Haag FM. Maar dan met al het nieuws, artiestenprofielen, de lijsten: alles wat er ooit voor de Haagse Honderd is geproduceerd. En natuurlijk een stemformulier.

Dat dit werkt is wel duidelijk aan het aantal stemformulieren dat inmiddels ontvangen is. We zitten intussen op 70% van het recordaantal uit 2013. En dat ging over de gehele stemperiode. Wel zijn er wat snelheidsissues met de website, vermoedelijk door het grote aantal bezoekers. Hier wordt nog aan gewerkt.

Wat vind jij?